iFenix aktuellt

Inspiration kring det senaste i branschen

March 22, 2018Nyheter

iFenix “Tips och Trix” – Snabbkommandon och snabbtexter

Vi vet att våra kunder uppskattar när det gör enkelt och framförallt snabbt att arbeta i iFenix.  Vår funktionalitet kring snabbtexter och framför allt snabbkommandon är därför väldigt uppskattade så därför tänkte vi bjuda på några tips kring just dessa funktioner. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa inlägg med tips och trix!

March 6, 2018Nyheter

Nya dataskyddsförordningen

I maj börjar den nya dataskyddsförordningen att gälla och hos oss är förberedelsearbetet i full gång både kring rutiner och funktionalitet.

February 28, 2018Nyheter

Utbildningar iFenix

Intresset för att lära sig mer om iFenix är stort och inom kort kommer vi därför påbörja rullande utbildningar för våra kunder. Utbildningarna kommer beröra de olika funktionerna i iFenix och självklart kommer dessa utbildningar vara kostnadsfria för våra kunder att delta på. Ni bidrar mer er tid och vi ger er nya kunskaper om iFenix!

February 28, 2018Nyheter

iFenix ”Tips och trix”

Vi vill att våra kunder ska tycka det är lätt och roligt att använda iFenix. Därför bjuder vi här på några tips kring funktioner och hantering som man kanske glömt bort eller inte vetat om. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa inlägg med tips och trix!

February 28, 2018Nyheter

iFenix 3.0

Vi påbörjade utrullningen av version 3.0 av iFenix i november 2017 och arbetet fortsätter. För de kunder som ännu inte kör versionen kommer mer information separat, självklart tillsammans med kompletta releasenotes.

February 27, 2018Nyheter

Digitala lapptäcken och nästa steg inom svensk retail

För omkring 20 år sedan påbörjades digitaliseringen av den svenska detaljhandeln. Undan för undan flyttade butikernas verksamhet in i datorerna. Lagerhanteringen, bokföringen och kassasystemet (för att nämna några) gjordes till separata system som alla skötte sin uppgift men inte kommunicerade med varandra.

February 26, 2018Nyheter

En ny standard för svensk retail

När vi började utveckla iFenix affärssystem var målet att sätta en ny standard på marknaden. Att hjälpa svensk detaljhandel ta nästa steg i den digitala eran. Jag utvecklade mitt första affärssystem redan 1981. iFenix är femte generationen av affärssystem som jag varit med och tagit fram. Idag är vi ett helt team med utvecklare som jobbar tillsammans på företaget jag var med och grundade – Genesis IT.

Ladda fler inlägg