iFenix ”Tips och trix”

Genesis 2017, Stockholm.

Vi vill att våra kunder ska tycka det är lätt och roligt att använda iFenix. Därför bjuder vi här på några tips kring funktioner och hantering som man kanske glömt bort eller inte vetat om. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa inlägg med tips och trix!

Håll favoritfunktionerna lättillgängliga

Hantera dina favoriter genom att högerklicka på ett avsnitt/funktion och välj “Skapa favorit”. Du kommer sedan enkelt åt avsnittet genom att klicka på iFenix loggan uppe i vänstra hörnet. Där kan du även hantera dina favoritavsnitt samt lägga till snabbkommandon för att ännu enklare gå precis till det avsnitt du vill.

Hantera antal med ett enkelt knapptryck

Vill en kund köpa flera stycken av samma vara i kassan eller i order? Scanna en av varorna, ställ dig i fältet för artikelnr på raden under och skriv sedan + antal som kunden vill köpa utöver den redan scannade, ex +4 om kunden vill köpa 5 stycken. Då uppdateras antalet på den scannade artikeln till 5.

Genvägar till funktioner

Har du sett en bild på en datormus i något av fälten? Det innebär att du kan högerklicka och välja att gå till den funktionen i iFenix. Exempelvis i fältet Kund på order.

Utleverera en hel order på samma gång

Har du många orderrader att utleverera på en plockorder? Högerklicka på en av raderna, välj Masshantera och sedan Leverera för att sedan enkelt välja om du vill utleverera alla rader eller bara ett markerat urval.