En ny standard för svensk retail

tommy

När vi började utveckla iFenix affärssystem var målet att sätta en ny standard på marknaden. Att hjälpa svensk detaljhandel ta nästa steg i den digitala eran. Jag utvecklade mitt första affärssystem redan 1981. iFenix är femte generationen av affärssystem som jag varit med och tagit fram. Idag är vi ett helt team med utvecklare som jobbar tillsammans på företaget jag var med och grundade – Genesis IT.

DELA ARTIKELN

När vi började utveckla iFenix affärssystem var målet att sätta en ny standard på marknaden. Att hjälpa svensk detaljhandel ta nästa steg i den digitala eran. Jag utvecklade mitt första affärssystem redan 1981. iFenix är femte generationen av affärssystem som jag varit med och tagit fram. Idag är vi ett helt team med utvecklare som jobbar tillsammans på företaget jag var med och grundade – Genesis IT. Men när vi började arbeta med iFenix så valde vi att bygga ett helt nytt system från grunden.

Resultatet är ett affärssystem som är utvecklat specifikt för molndrift och som är designat för att hela tiden växa och utvecklas utan att driften hos våra kunder påverkas. När vi utvecklade iFenix tog vi med oss all den erfarenhet vi byggt upp under våra över 30 år i branschen. Vi utvecklade också iFenix i direkt samarbete med en butikskedja som hade behov som inte täcktes av något annat affärssystem på marknaden. Resultatet är ett heltäckande affärssystem som är utvecklat för retail, av retail.

Den nya standarden vi utvecklade heter Retail Management Solutions. Det är ett affärssystem som inkluderar alla kärnprocesser i verksamheten hos butikskedjor som idag växer sig in i den digitala eran.

Läs mer om branschens nya standard på www.ifenix.se