Affärssystemet för byggvaruhandeln

iFenix är ett modernt affärssystem som byggts specifikt för byggvaruhandeln. Dessutom är det molnbaserat och anpassat för att enkelt kunna integrera även morgondagens tekniska lösningar utifrån proffskunders och konsumenters förändrade köpbeteenden.

iFenix - inte som andra affärssystem

Med sin bredd och unika funktionalitet anpassad för just byggvaruhandeln ger iFenix bättre kontroll över både information och kostnader.

Ett system att växa med

iFenix passar lika bra till mindre brädgårdar som till stora kedjor. Man kan starta med ett par kärnprocesser och bygga på efter behov. 

Lägre driftskostnader

En molnbaserad lösning sänker de löpande kostnaderna för hårdvara, uppgraderingar, drift och service. Vi levererar säker drift och datalagring genom våra egna datacenter i Luleå.

Smartare affärer

Intelligent beslutsstöd med dynamisk analys för samtliga kärnprocesser. Skapa egna rapporter eller använd de färdiga förslagen.

Bräddfyllt med funktionalitet

iFenix täcker alla kärnprocesser och fyller på med unik funktionalitet för att underlätta det dagliga och det strategiska arbetet. Som extra bonus sparar man tid genom att minska det manuella arbetet mellan olika kärnprocesser som inköp, lager, fakturering och bokföring. 

Olika affärsprocesser i iFenix Affärssystemet med kedjefuntionalitet
Olika funktioner i iFenix Affärssystem anpassade för handelskedjors behov

Alla funktionalitet du behöver för butik och brädgård

Automatiskt uppdaterad artikeldata

Automatiskt uppdaterad artikeldata via FINFO med Vilma

App för mobil/platta (iOS)

Ta betalt, sök produkter, gör inköp eller inventera ditt lager i realtid via Appen.

Beslutsstöd med Heatmaps

Grafisk visualisering av försäljning och logistik för enkel och effektiv optimering.

Integrerad Webb med färdig e-handelslösning

Enkelt att sätta upp eller välj att integrera mot din nuvarande lösning. Välj mellan flera olika betalningssätt samt inloggning för kunder med proffsfunktionalitet.

Snabb sökfunktion

Sök i realtid ur butiks-, kedje- eller beställningssortiment. Sökfunktionen finns för alla kärnprocesser.

Ekonomi & redovisning

All funktionalitet med granskning & attest samt integration mot Credit safe

Mobil kassa förenklar vardagen

Utöka traditionella kassor med mobila kassor snabbt vid högsäsong. Flera betalningssätt färdigintegrerade. Välj att ta betalt via Swish, kort, Klarna, Ecster eller delbetalning.

Inköp & lager, även via App

Centralt eller lokalt inköp för en eller flera butiker. Utvecklad lagerfunktionalitet med dynamisk beställning och beställningsförslag.

Färdigbyggt system!

Självklart är all funktionalitet anpassad för en butikskedja. Avancerat och samtidigt enkelt - iFenix har sälj- och inköpsflöden som är helt byggda för byggvaruhandeln. Specialiseringen på byggvaror gör processerna smidigare och minskar mängden manuellt arbete i kedjans alla processer. Enkelt att starta upp nya butiker eller pop-up stores i en kedja. 

tools550

Komplett kedjefunktionalitet

Dynamiska analysverktyg

Molnbaserad drift i realtid

Marginalförstärkare